II PREMI DE NARRATIVA W. AYGUALS DE IZCO DE L'ASSOCIACIÓ CULTURAL AMICS DE VINARÒS


Aquesta secció especial d´Associacions oferirà l'actualitat constant del desenvolupament d´aquest Premi de Narrativa.

BASES 

1. Podrán presentarse a este concurso escritores de cualquier nacionalidad, siempre que los trabajos optantes al premio estén escritos en castellano o valenciano y no haya resultado ganador de este premio los últimos tres años. 

2. Los trabajos serán originales e inéditos, y no habrán sido premiados anteriormente en otro concurso. El tema y forma serán libres. 

3.       La extensión de los trabajos no será mayor de 70 folios. 

4.Los trabajos se presentarán por quintuplicado, a doble espacio y escritos a ordenador. Serán presentados por una sola cara,  tipo de letra Arial, cuerpo 12, en DIN A-4 y debidamente grapados o encuadernados. Con las copias impresas se adjuntará una copia en soporte informático, diskette o CD, en formato legible e imprimible con MS Word.  

5. Las obras se deberán presentar en sobre cerrado, bajo el seudónimo y el título de la obra. A su vez, se adjuntará un sobre cerrado con el título de la obra en cuyo interior constará, el nombre y apellidos, fotocopia del DNI o pasaporte, domicilio, teléfono, y un breve currículo del autor. Ni en los trabajos, ni en los sobres figurará ningún elemento que permita identificar al autor. 

6. El plazo de admisión finalizará el 15 de setiembre de 2007. Se admitirán aquellos sobres en los que conste el matasellos de correos con fecha igual o anterior a la mencionada. El envío se dirigirá a: 

Associació Cultural Amics de Vinaròs

Premio de Narrativa W. Ayguals de Izco

Apartado de Correos 262

12500 Vinaròs. (Castellón-España) 

7. Juzgará el presente concurso un jurado constituido por destacadas personalidades de las letras y expertos en literatura.  

8. El jurado actuará con la máxima libertad y discrecionalidad. Su  fallo, que será inapelable, se producirá en la primera quincena de noviembre de 2007. El mismo se dará a conocer a través de los distintos medios de difusión.  

9. El autor no podrá presentar la obra a otro premio que se falle en el mes de noviembre de 2007, ni podrá retirar su trabajo antes de que finalice todo el proceso, ni renunciar al certamen. 

10. El IIº Premio de narrativa  W. Ayguals de Izco está dotado con 3000 euros y la entrega al autor de 50 ejemplares de su obra. L’associació Cultural Amics de Vinaròs se responsabiliza de la Iª edición y distribución de la obra premiada.  Este premio está sujeto a la legislación fiscal vigente.  

11. El acto de entrega de este premio tendrá lugar en la ciudad de Vinaròs, en la noche del 30 de noviembre de 2007 en el transcurso de la cena literaria “NIT DE LA CULTURA VINAROSSENCA”, a la que deberá asistir el ganador o en caso de imposibilidad debidamente justificada, nombrar un representante. 

12. El premio será único e indivisible. El jurado se reserva el derecho a declararlo desierto. 

13. L’ Associació Cultural Amics de Vinaròs publicará una primera edición de la obra premiada. Dicha facultad, deberá ser ejercitada dentro del plazo de un año, a partir de la fecha del fallo. El importe del premio y la entrega de 50 ejemplares del libro editado, cubren los derechos de autor de esta edición. 

14. Los derechos de la obra premiada pasarán a poder de la entidad organizadora, incluyendo los de reproducción, transmisión, y en general todas las modalidades de explotación y medios de difusión. Para la posible segunda edición, la entidad devengará al autor la cantidad de un ocho por ciento en cualquier modalidad en la que se edite, teniendo en cuenta el precio de venta al público, sin contar el IVA, de los ejemplares vendidos. La entidad podrá suscribir con terceros los acuerdos oportunos para posibilitar la óptima difusión de la obra premiada. 

15. El ganador se verá obligado a hacer constar el premio obtenido en todas las ediciones que hiciera de la obra. 

16. En el supuesto de que el ganador residiese fuera de España, cualquier gasto que generase el pago del premio ya sea bancario o de cualquier otra índole será deducido del mismo o correrá de cuenta del beneficiario. 

17. No se devolverá ningún trabajo presentado. Todas las obras no premiadas serán destruidas en el plazo de treinta días desde la fecha del fallo del certamen. 

18. Los trabajos que no se ajusten a estas bases quedarán en depósito, no participando en la convocatoria. Estas obras serán destruidas junto a los trabajos no premiados. 

19. La participación a este concurso supone por parte de los autores la completa aceptación de las presentes bases, cuya única e inapelable interpretación corresponde al jurado. 

20. Una vez disuelto el jurado, la Junta Directiva de la Associació Cultural Amics de Vinaròs será el único órgano competente para solventar cualquier eventualidad o discrepancia.

 

II PREMI DE NARRATIVA W. AYGUALS DE IZCO DE L'ASSOCIACIÓ CULTURAL AMICS DE VINARÒS

 BASES 

1.       Poden presentar-se a este concurs escriptors de qualsevol nacionalitat, sempre que els treballs que opten al premi estiguen escrits en castellà o valencià i no hagen resultat guanyadors d’aquest premi els darrers cinc anys 

2.       Els treballs han de ser originals i inèdits, i no poden haver estat premiats anteriorment en un altre concurs. El tema i forma són lliures. 

3.       L'extensió dels treballs no pot tenir més de 70 folis. 

4.       Els treballs s’han de presentar per quintuplicat, escrits a ordinador i a doble espai, per una sola cara, lletra Arial, cos 12, en DIN A-4 i degudament grapats o enquadernats. Amb les còpies impreses s'ha d’adjuntar una còpia en suport informàtic, disquet o CD, en format llegible i imprimible en MS Word.  

5.       Les dades de l'autor s'han d’adjuntar en un sobre tancat on constarà el títol de l’obra. En l'interior del qual ha d’estar el  DNI. o passaport, nom i cognoms, direcció electrònica, domicili, telèfon, i un breu currículum.  Les obres s’han de presentar amb un pseudònim i el títol de l’obra. Ni als treballs ni al sobre ha de figurar cap element que permeta identificar l'autor. 

6.       El termini d'admissió finalitzarà el 15 de setembre del 2007. S'admetran aquells sobres en els que conste el segell de correus amb data igual o anterior a la mencionada. L'enviament s’ha de dirigir a: 

                                                 Associació Cultural Amics de Vinaròs

Premi de Narrativa W. Ayguals de Izco

Apartat de Correus 262

12500 Vinaròs (Castelló)-Espanya 

7.       El jurat del present concurs estarà constituït per destacades personalitats de les lletres i experts en literatura.  

8.       El jurat actuarà amb la màxima llibertat i discrecionalitat. La resolució del jurat que serà inapel·lable es produirà en la primera quinzena de novembre  de 2007 i es donarà a conèixer a través dels mitjans de difusió. 

9.       L'autor no podrà presentar l'obra a un altre premi que es  resolgue en el mes de novembre de 2007, ni podrà retirar el seu treball abans que finalitze tot el procés ni renunciar al certamen. 

10.   El I Premi de narrativa  W. Ayguals de Izco de Vinaròs està dotat amb 3000 euros i l’entrega a l’autor de 50 exemplars del llibre premiat. L’Associació Cultural Amics de Vinaròs es responsabilitza de la primera edició i distribució de l’obra premiada. Este premi està subjecte a la legislació fiscal vigent. 

11.   L’acte de lliurament del premi tindrà lloc a  la ciutat de Vinaròs, en un sopar literari “NIT DE LA CULTURA VINAROSSENCA”, a celebrar el dia 30 de novembre de 2007 al que haurà d’assistir el guanyador o en cas d’impossibilitat, degudament justificada, nomenar un representant.  

12.   El premi serà únic i indivisible. El jurat es reserva el dret a declarar-ho desert. 

13.   L'Associació Cultural Amics de Vinaròs publicarà una primera edició de l'obra premiada. Aquesta facultat, haurà de ser exercitada dins del termini d'un any, a partir de la data de la resolució. L'import del premi i l'entrega de 50 exemplars del llibre editat, cobreixen els drets d'autor de la primera edició. 

14.   Els drets de l’obra premiada pasaran a poder de l’entitat organitzadora, incloent els de transmissió, i en general totes les modalitats d’explotació i mitjans de difusió. Per a una possible segona edició, l’entitat devengarà a l’autor la quantitat de un vuit per cent en qualsevol modalitat en que s’edite, tenint amb compte, el preu de venta al públic, sense incloure l’IVA, dels exemplars venuts. L’entitat podrà subscriure amb tercers els acords que considere oportuns per a possibilitar l’òptima difusió de l’obra premiada. 

15.   El guanyador està obligat a fer constar el premi obtingut en totes les edicions que faça de l'obra premiada. 

16.   En el cas que el guanyador residira fora d'Espanya, qualsevol despesa que generara el pagament del premi ja siga bancària o de qualsevol altra índole serà deduïda del mateix o correrà a compte del beneficiari. 

17.   No es tornarà cap treball presentat. Totes les obres no premiades seran destruïdes en el termini de trenta dies des de la data de la resolució del certamen. 

18.   Els treballs que no s'ajusten a estes bases quedaran en dipòsit, no participant en la convocatòria. Estes obres seran destruïdes junt amb els treballs no premiats. 

19.   La participació a este concurs suposa per part dels autors l'acceptació de les presents bases, les quals s’aplicaran segons la interpretació del jurat.

 

20.   Una vegada dissolt el jurat, la Junta Directiva de l’Associació Cultural “ Amics de Vinaròs” serà l'únic òrgan competent per a resoldre qualsevol eventualitat o discrepància.

 amicsdevinaros@hotmail.com

[ Entrada - Una a Una - -Premi Narrativa Amics de Vinaròs-  Com Som - Els Ports - Trobades - Llista - Vallibona ]

©1996-2007 VinaròsNews
http://news.vinaros.net   news@vinaros.net