PROGRAMA DE CARNAVAL 2005

(Comissió Organitzadora del Carnaval) 

DIVENDRES, 28 DE GENER

18’30 h.           Al Local Social de la C.O.C. (Avgda. Jaume I, 25) Exposició de Pintura Infantil i lliurament de Premis als guanyadors.  Col·labora Caixa Vinaròs.

23’30 h.           Al Passeig Fora Forat Inauguració del Recinte de Carnaval.

A continuació, Gran Revetlla a càrrec de l'Orquestra “Vinaròs Band i Venen” (Patrocina Ajuntament), en el transcurs de la mateixa s'imposaran els Corbatins als diferents Estandarts de les Comparses (Patrocina Hipermercat Sabeco).

 

DISSABTE, 29 DE GENER

18’30 h.           A la Plaça de Bous, actuació de diversos grups locals. Esplai, GentSana, R.K.L. de System Sport, Twister i Locura.

19’45 h.           A la Plaça de Bous, Gran Presentació de les Regines del Carnaval 2005, a càrrec d’ Alex d’ “OT1” i Valle Llaó. (Col·labora Ajuntament).

22’30 h.           Sopar en Honor a les Regines del Carnaval 2005, als Salons Paladium.

24’00 h.           Al Recinte de Carnaval, Gran Revetlla amb l'Orquestra Traviatta (Patrocina Ajuntament).

 

DIUMENGE, 30 DE GENER

13’00 h.           Concentració de Comparses per l'elaboració de les diverses Paelles.

16’30 h.           Al Recinte de Carnaval Festa Aniversari de les Comparses.

                        A continuació, Gran Batalla de la Farina, al Passeig Jaume I, enfront el Magatzem de la Brigada Municipal. (Patrocina: Panaderia Blasín; Panaderia Neus; Alfredo Cano Forner; Francisco Cano Forner; Alejandro Casado Cano; Sebastián Chaler Tena; Francisco Farga; Elena Guimerá; Forn Sant Agustí; El Xusquet).

 

DILLUNS, 31 DE GENER

20’00 h.           Festa de la Tercera Edat amb ball amenitzat per l’Orquestra Traviatta.  I degustació de Cocs i Cava. (Patrocina Ajuntament).

                        En el transcurs de la mateixa s’imposaran les Bandes a les Regines de la 3ª Edat del Carnaval 2.005.

 

DIMARTS, 1 DE FEBRER

21’00 h.           Al Recinte de Carnaval “Fideuà Popular” (Patrocina Carrefour).  

 

DIMECRES, 2 DE FEBRER

21’00 h.           Al Recinte de Carnaval, elaboració i degustació de l´“Entrepà Monumental” (Patrocina Manolo Balaguer, S.L.).

A continuació al Recinte de Carnaval, Gran Batalla de Confeti (Patrocina Associació Comerciants Vinaròs). 

 

DIJOUS, 3 DE FEBRER

11’00 h.           Visita a la Residència Llar Sant Sebastià, acompanyats per la Xaranga Alegria i lliurament de regals a càrrec de la C.O.C.

12’00 h.           Visita a l’Institut Leopoldo Querol, per al lliurament de premis del Concurs de Màscares, acompanyats per la xaranga.

12’30h.            Visita al Col·legi d'Educació Especial “Baix Maestrat” amb Parc Infantil, xaranga i obsequis.

23’00 h.           Arribada de Sa Majestat Carnestoltes al Passeig Marítim a càrrec del Grup de Teatre "Scura Splats".

                        Al Recinte de Carnaval Gran Festa de Disfresses.  Tema: “EL PIJAMA

 

DIVENDRES, 4 DE FEBRER

11’30 h.           Desfilada “Infantil 1ª Edat”. Concentració a la Plaça de l'Ajuntament. Acompanyats pel Grup d’Animació The McKensy’s Clan Band i Xaranga. 

                        A continuació Desfilada pels següents carrers: Pl. Ajuntament; Major; Trav. Safont; Pl. Sant Antoni; Passeig; Pl. Mercat; Sant Tomàs; Sant Cristófol; Ajuntament. Patrocina Ajuntament.

16’30 h.           Al Recinte de Carnaval, "Gran Xocolatà".  Col·labora Xurreria Hermanos Domingo, Sabeco i Ajuntament.  A continuació Festa Infantil a càrrec dels Pallassos “Pep i Xispa + Mag Ferran!.

01’00 h.           Al Recinte de Carnaval Gran Revetlla amb l'actuació de l’Orquestra “Acero Azul” (Patrocina Ajuntament).

 

DISSABTE, 5 DE FEBRER

17’00 h.           Per circuit tancat de la Desfilada, Volta Exhibició de Motos.

19’00 h.           Per circuit tancat, 1ª Gran Desfilada de Carnaval 2005. Pels carrers: País Valencià, Arcipreste Bono, Pl. 1er. de Maig, Costa i Borràs, Pl. Sant Antoni, Santa Magdalena, Arcipreste Bono, Socorro, Pl. Jovellar, Pilar, Pl. Sant Esteve, Soro, Pablo Ruiz Picasso, Almería i Sant Francesc.

01’00 h.           Al Recinte de Carnaval Gran Revetlla a càrrec de l'Orquestra “Arco Iris” (Patrocina Ajuntament).

 

DIUMENGE, 6 DE FEBRER

18’00 h.           Per circuit tancat, 2ona. Gran Desfilada de Carnaval 2005.  Pel recorregut del dia anterior.

 

DILLUNS, 7 DE FEBRER

19’30 h.           A la Plaça de l'Ajuntament Vetllatori a Carnestoltes, a càrrec del Grup de Teatre “Scura Splats” (Patrocina Ajuntament).

20’00 h.           A la Plaça de l'Ajuntament Judici de Carnestoltes.  Enterro de la Sardina i Cremà de Carnestoltes a la Platja del Fortí.