PROGRAMA DE CARNAVAL 2004

(Comissió Organitzadora del Carnaval) 

 DIVENDRES, 13 DE FEBRER

18’30 h.           Al Local Social de la C.O.C. (Avgda. Jaume I, 25) Exposició de Pintura Infantil i lliurament de Premis als guanyadors.  Col·labora Caixa Vinaròs i Els Diaris.

23’30 h.           Al Passeig Fora Forat Inauguració del Recinte de Carnaval.

A continuació Gran Revetlla a càrrec de l'Orquestra “Vinaròs Band i Venen”, (Patrocina Ajuntament), en el transcurs de la mateixa s'imposaran els Corbatins als diferents Estandarts de les Comparses (Patrocina Hipermercat Sabeco).

 

DISSABTE, 14 DE FEBRER

18’45 h.           A la Plaça de Bous, actuació de diversos grups locals. Esplai, GentSana, R.K.L. de System Sport, Twister i Locura.

20’00 h.           A la Plaça de Bous, Gran Presentació de les Regines del Carnaval 2004, a càrrec de Paz Padilla i José Galan. (Col·labora Ajuntament i Associació de Pub's de Vinaròs).

22’30 h.           Sopar en Honor a les Regines del Carnaval 2004, al Restaurant Voramar.

24’00 h.           Al Recinte de Carnaval, Gran Revetlla amb l'Orquestra Traviatta (Patrocina Ajuntament).

 

DIUMENGE, 15 DE FEBRER

13’00 h.           Concentració de Comparses per a l'elaboració de les diverses Paelles.  Patrocina Hipermercat Sabeco.

16’30 h.           A la Plaça de Bous. “Festa Taurina Popular”.

                        A continuació, Gran Batalla de la Farina, al Passeig Jaume I, enfront el Magatzem de la Brigada Municipal. (Patrocina: Panaderia Blasín; Panaderia Neus; Alfredo Cano Forner; Francisco Cano Forner; Alejandro Casado Cano; Sebastián Chaler Tena; Francisco Farga; Elena Guimerá; Antonio Pérez Martín; El Xusquet).

 

DILLUNS, 16 DE FEBRER

20’00 h.           Festa de la Tercera Edat amb ball amenitzat per l’Orquestra Traviatta.  I degustació de Cocs i Cava. (Patrocina Ajuntament).

                        En el transcurs de la mateixa s’imposaran les Bandes a les Regines de la 3ª Edat del Carnaval 2.004.

 

DIMARTS, 17 DE FEBRER

22’30 h.           A l’Entoldat, Festa-Aniversari de les Comparses.  Gran Retvella a càrrec de la "Grupestra Rebelión" de Vinaròs (Patrocina Ajuntament).

 

DIMECRES, 18 DE FEBRER

22’30 h.           Al Recinte de Carnaval, Gran Batalla de Confeti. 

 

DIJOUS, 19 DE FEBRER

11’00 h.           Visita a la Residència Llar Sant Sebastià, acompanyats per una xaranga i lliurament de regals a càrrec de la C.O.C.

12’00 h.           Visita al Col·legi d'Educació Especial “Baix Maestrat” amb Parc Infantil, xaranga i obsequis.

21'00 h.           A l’Avgda. Jaume I Fideuà Popular. Patrocina Associació de Pub's i l’Associació d'Hostelería de Vinaròs.

23’00 h.           Arribada de Sa Majestat Carnestoltes al Passeig Marítim a càrrec del Grup de Teatre "Scura Splats".

                        Al Recinte de Carnaval Gran Festa de Disfresses.  Tema: “EL PIJAMA

 

DIVENDRES, 20 DE FEBRER

11’30 h.           Desfilada “Infantil 1ª Edat”. Concentració a la Plaça de l'Ajuntament. Acompanyats pel Grup d’Animació The McKensy’s Clan Band.

                        A continuació Desfilada pels següents carrers: Pl. Ajuntament; Major; Trav. Safont; Pl. Sant Antoni; Passeig; Pl. Mercat; Sant Tomàs; Sant Cristófol; Ajuntament. Patrocina Ajuntament.

16’30 h.           Al Recinte de Carnaval, "Gran xocolatà" i a continuació Festa Infantil a càrrec del Grup “¾ de 15”. Col·labora Xurreria Hermanos Domingo i Ajuntament.

01’00 h.           Al Recinte de Carnaval Gran Retvella amb l'actuació de l’Orquestra “Arco Iris” (Patrocina Ajuntament).

 

DISSABTE, 21 DE FEBRER

19’00 h.           Per circuit tancat 1ª Gran Desfilada de Carnaval 2004. Pels carrers: País Valencià, Arcipreste Bono, Pl. 1er. de Maig, Costa i Borràs, Pl. Sant Antoni, Santa Magdalena, Arcipreste Bono, Socorro, Pl. Jovellar, Pilar, Pl. Sant Esteve, Soro, Pablo Ruiz Picasso, Almería i Sant Francesc.

01’00 h.           Al Recinte de Carnaval Gran Retvella a càrrec de l'Orquestra “Monter” (Patrocina Ajuntament).

 

DIUMENGE, 22 DE FEBRER

18’00 h.           Per circuit tancat 2ona. Gran Desfilada de Carnaval 2004.  Pel recorregut del dia anterior.

 

DILLUNS, 23 DE FEBRER

19’30 h.           A la Plaça de l'Ajuntament Vetlla a Carnestoltes.

20’00 h.           A la Plaça de l'Ajuntament Judici de Carnestoltes.  Enterrament de la Sardina i Cremà de Carnestoltes a la Platja del Fortí. A càrrec del Grup de Teatre "Scura Splats". Patrocina Ajuntament.